MAMA I DETE     10.05.2018.

Bebin svet iz ugla kreativnih tate i mame

Ljubav je pokretač svega, a posebno naleta inspiracije.

Ako govorimo o ljubavi prema detetu onda je ta inspiracija iznad svega. Dokaz za to su nam dali jedni uspešni i kreativni mama i tata, koji pored svojih poslova stižu da svoju inspiraciju kroz porodičnu ljubav pretvore u jedno stvaralaštvo, u maleni bebin svet.

Bebin svet i Bebin drveni svet su radionice stvaranja svega što bebe i deca vole, sve što njihova malena mašta i snovi mogu da zamisle, a nastaje upravo iz ogromne ljubavi.

Mama Tamara i tata Branko Milisavljević imaju sina Andreja i još jednog bebca na putu koji su im najveća motivacija u ovom kreativnom svetu.

O bezbednosti i udobnosti pre svega misle, a onda ispune sve želje o bojama, materijalima i raznim drugim zahtevima.

Ova priča počinje negde u leto 2015.godine dok je Tamara bila trudna i poželela da pre svega za svoje dete napravi bajku koja nema kraja. Ubrzo se ova mama proslavila, pa su i druge poželele da imaju iste i slične bajke za svoje prinčeve i princeze. Tamara nije ni slutila da će njen hobi prerasti u ozbiljan posao u kom su mnoge porodice pre svega videle poverenje, a onda i ostvarenje njihovih mašti za najmlađe.

Ni njen suprug Branko nije ostao imun na ovu priču, pa svoju kreativnost pokazuje praveći razne police, igračke, kutijice za decu od drveta. Inspiraciju je pre svega pronalazio na Pinterestu, ali poput Tamare ispunjavaju prvenstveno želje mušterija.

Oni ističu da je pre svega bitno ne zaboraviti da deca treba da budu deca, da sve te sovice, jednorozi, avioni u najrazličitijim bojama čine njihov svet lepšim, razvijaju im kreativnost i maštu.

A mi smo tu da pre svega podržimo porodicu kao stub svega, ljubav koja stvara najlepše stvari, neprekidnu inspiraciju i domaću proizvodnju. A ovaj par čini sve to.

Ako želite da baš ovi dragi ljudi budu deo vaših i bebećih snova možete ih naći na bebin.svet 

i bebin.drveni.svet, ali i na Facebook strani Bebin svet.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ