LEPOTA&ZDRAVLJE     05.06.2016.

AURA Glorious Cheeks: Vermouth

Da treba da izaberem jedan proizvod iz domena dekorative koji licu daje energiju, svežinu i naglašava ono najlepše to bi definitivno bilo rumenilo. Neverovatno kako samo malo boje može da osveži lice nakon napornog radnog dana – u toj situaciji dovoljno mi je da se umijem, naprskam termalnu vodu i na suvo lice slobodnim pokretom četke nanesem rumenilo Aura Glorious Cheeks u nijansi Vermouth. Ova nijansa odgovaraće damama sa svetlijim tenom, ali jako lepo mogu da ga koriste srećnice sa tamnim i čistim tenom kada žele na naglase delove lica, a da izgledaju kao da ništa od proizvoda nisu nanele.

AURA Glorious Cheeks Vermouth mi se posebno dopada jer nema klasičnu mat završnicu već pored izuzetno nežne boje licu daje i energetski sjaj, što automatski briše tragove prethodno neprospavane noći. Ili stresa na poslu. Ili pripreme ispita. Proizvod, odnosno njegovo pakovanje nije kabasto, tako da ćete biti sigurne da može da se spakuje u svaki neseser ili torbu koju svakodnevno nosite sa sobom. Tekstura Glorious Cheeks proizvoda je izuzetno nežna, svilenkasta i omogućava laku i ravnomernu aplikaciju. Proizvodi se karakterišu odličnom pigmentacijom, pa je potrebna mala količina za postizanje željenog efekta. Preporuka je da se proizvodi nanose četkicom od prirodne dlake.

Favim.com-blush-brush-mac-make-up-pink-122397

AURA Glorious Cheeks u nijansi Vermouth je jako postojan proizvod. Dešava se da šminkanje kompletiram ovim rumenilom ujutru u osam, a kada dođem kući osam, devet sati nakon toga Vermouth je i dalje na licu. Važno je da naglasim da mi proizvod nije izazvao nikakvu neželjenu reakciju na koži – svrab, crvenilo, akne i sl. AURA proizvode karakteriše visok stepen kvaliteta, pristupačne cene i selektivna distribucija. Cena je oko 450, 500 dinara zavisno od mesta kupovine, a proizvodi diiivnog AUREA brenda dostupni su u drogerijama poput Lilly-a i dm-a, kao i u lokalnim parfimerijama.

Ovim putem apelujem na sve devojke koje otvaraju proizvode u drogerijama da to ne rade – preparativu i dekorativu NI U KOM SLUČAJU, pa tako NE otvarajte ni proizvode za nanošenje šminke – aplikatore, četkice, sunđere, blendere. Ovo pišem jer sam nedavno bila „žrtva“ kupovine jednog AURA proizvoda koji je otvaran u Lilly objektu u Kragujevcu, a šteta je mogla da bude velika – po moje zdravlje. Zahvaljujući ažurnosti AURA tima za onlajn komunikacije, poslali su mi nov proizvod, a ja njihovoj laboratoriji „problematičan“. Ne dopustite da kvalitetni srpski brendovi ispravljaju greške vaših nemirnih prstiju i znatiželje koja može da naškodi nekome. Ko ima nameru da proizvod kupi radi korišćenja.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ