LEPOTA&ZDRAVLJE     18.07.2016.

9 lakih načina kako da organizujete vaše beauty proizvode

Znamo da obožavate pogled na vaše kozmetičke proizvode na stolu, pogotovo ako ih imate u većoj količini, pa ste jako ponosne. Ali čim krenete u upotebu istih, nastane zbrke i haos.

Mi ćemo vam pokazati kako da na devet lakih načina organizujete sve te proizvode i šminku, tako da tačno znate gde vam šta stoji.

  • Stavite vaše proizvode u kutijice

Ovo je jednostavno. Isto kako držite u vašoj kuhinji, začine na jednom, pribor na drugom, hranu na trećem mestu, tako učinite i sa šminkom. Četkice u jednu kutijicu, senke u drugu, ruževe u treću. Ovo ne samo da će olakšati tvoju pretragu za određenim proizvodom, već će izgledati lepše i urednije.

1.

  • Dajte četkicama, turpijama i ostalom materijalu za ulepšavanje poseban prostor

Bambus kutijice izgledaju savršeno, ako ove proizvode stavljate u fioku. Pošto je poznato koliko četkice moraju uredno da se održavaju, ovo je idealno rešenje za to. Držite ih na sigurnom i čistom mestu.

beauty-organizers

  • Napravite modni fazon sa starim teglama

Stare tegle mogu biti dobra ideja za skladištenje beauty proizvoda, kao što su četkice, vate, pincete, itd. Možete ih lako i našarati bojama, nalepiti raznim ukrasnim papirima ili štrasom.

beauty-product-storage-ideas

  • Stavite proizvode za kosu da vise

Proizvodi za kosu mogu biti najveći izazov kada je u pitanju čuvanje i njihovo organizovanje. Umesto da ih gurate u fioku ili na neku policu, držite ih na poleđini vrata vašeg kupatila. Izgledaće slatko i moderno.

beauty-products-hanging-organizer

  • Organizujte police

Ako imate one police, koje su samo zatrpane nekim nepotrebni stvarima, odlična ideja bi bila da ih sredite i na njih stavite sve one beauty proizvode koje ne koristite često.

beauty-products-closet-bins

  • Napravite lak pristup proizvodima za nokte

Ako imate širok asortiman proizvoda za nokte, možete ih sortirati po bojama, ili proizvođaču, odvojeno od turpija, makazica i slično.

organize-beauty-products-nail-treatments

  • Napravite različite kutijice za proizvode za lice, usne, oči i nokte

Akrilne fioke su savršene za lak pristup. Mogu biti u različitim veličinama, a možete ih držati gde god poželite.

organize-beauty-products-makeup-drawers

  • Proizvodi za svaki dan i proizvodi za specijalne prilike

Ovo je podela koja će vam svakako olakšati i napraviti dobru organizaciju. Sve ono što koristite svaki dan držite u jednom delu, a proizvode koji vam nisu svakodnevno potrebni, odvojite u poseban deo.

organise-beauty-products

  • Duplikati i jedinstvenost

Obezbedite se, tako što ćete odvojiti sve ono čega imate viška i ono što vam fali. Osim što će sve izgledati urednije i organizovanije, uštedeće vam i novac, jer nećete kupovati nešto čega imate i više nego što mislite.

duplicate-and-extras-beauty-products

 

Izvor fotografija: glamour.com, indianvanitycase.com, pbteen.com, tekst fashionlady.in
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ