MODA     08.10.2016.

7 modnih saveta Ane Wintour

Mag modne industrije i urednica modnog časopisa Vouge, Ana Wintour damama širom sveta nesebično deli modne savete kako bi negovale prepoznatljiv stil.

“Lični stil je, nažalost, nešto što odavno nije važno, većina žena se ugleda na neku drugu, a modni uzor shvataju bukvalno, kao kopiranje, zbog čega dolazi do katastrofalnih grešaka u oblačenju”, smatra Ana Vintur i zato pročitajte svih 7 saveta i proverite da li ste i sami u skladu sa njima.

m

  • Ne podležite modnim trendovima! Nije sve za vas, neće vam sve dobro stajati. Morate izgledati kao da poštujete mesto na kome se nalazite. Napravite razliku između kancelarije i restorana.
  • Budite uvek uredne, čiste kose i našminkane zavisno od doba dana i prilika.
  • Izgradite vlastiti stil. Možete imati modni uzor, ali ne smete biti imitacija.
  • Naočare su obabezan modni detalj. Svaka žena u torbi mora imazi neke naočare, koje joj prvenstveno dobro stoje. Naočare su detalj koji u trenutku može da izmeni vaš celokupan izgled i sakrije tragove umora.
  • Eksperimentišite toliko da ubacujete novine u vaš modni autfit, a da pritom i dalje sledite svoj stil. Ostanite dosledne sebi.
  • Oblačite se u skladu sa svojim godinama, ne smete praviti modne izlete koji nikako ne odgovaraju vašim godinama. Nemojte se pretvoriti u ženu koju ne interesuje moda- pratite trendove ali ih prilagodite sebi.
  • Nikada ne zaboravite na ponašanje. Nijedna markirana torba ili haljina iz poslednje kolekcije bilo kog priznatog modnog kreatora neće vas učiniti damom od stila, ukoliko nemate ženstvenosti u sebi i ponašate se bahato. Vi nosite garderobu a ne ona vas!

v

Izvori fotografija:

Anna Wintour And The Vogue Empire

http://glamradar.com/priceless-fashion-advice-from-vogues-anna-wintour/
http://www.dailylife.com.au/dl-fashion/fashion-coverage/6-things-we-learnt-from-anna-wintours-latest-interview-20150507-ggw7mc.html
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ