MODA     23.06.2016.

6 teksas modnih trendova

Da li ste znali da je teksas tu da bi ostao zauvek? Da, to je trend koji nikada neće izaći iz mode. Teksas farmerke su u svim sezonama favorit i mogu da se upare s bilo čim.

Neuredni, pocepani teksas je u trendu već dve sezone, uvrstite ga u vaš garderober ako niste do sada.

  1. Zvoncare

Ovaj trend je bio najpopularniji devedesetih. Ali sada je ponovo na tržištu! Dame su potpuno odlepile za ovim trendom, uklapajući ga sa uskim majicama. Ove farmerke su najbolji način da istaknete svoju siluetu bez obzira na starosno doba.

denim-fashion-trends

  1. Sečene farmerke

Kratke farmerke ili farmerke iznad zglobova su trend koji je posebno hit u letnjoj sezoni. On dodaje razigranu notu na celokupan stajling.

2

  1. Farmerke s resama

Ako ste modno napredna žena, onda su ove farmerke izbor za vas! Možete li se odlučiti da li će rese biti duž cele nogavice, na krajevima, samo na prednjem delu? Izgledaju kao da su nedovršene i jako smelo.

3

  1. Teksas haljine i suknje

Teksas nije samo trend kad su farmerke u pitanju. On izgleda fantastično i u haljinama i suknjama. Takođe one su jedan od najvećih trendova za ovo leto.

denim-jeans-ladies

  1. Teksas sa printom i ukrasima

Ovaj trend je od davnina, ali ovog leta dostiže svoj vrhunac. Daje svežinu letnjem looku.

denim-jeans-trends-2016

  1. Obojeni teksas

Da li su vam dosadile farmerke u plavim i crnim tonovima? Beli teksas je totalni hit. Noseći belu ovog leta bićete sigurno primećeni.

white-denims

Koji trend je vaš favorit?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ