LIFESTYLE     08.01.2017.

5 stvari koje treba da znate pre nego što se upustite u gledanje profila bivšem dečku

Društvene mreže danas bešćutno zadiru u sve pore privatnog i profesionalnog života ljudi širom planete. One su odličan izvor saznanja ukoliko.želite saznati šta vaš bivši trenutno radi, da li se možda preselio i kakav mu je status veze. Ponovno povezivanje sa bivšim dragim može da bude mač sa dve oštrice. S jedne strane povezivanje sa bivšim dragim može biti zabavno i ko zna, možda je to šansa za obnovu veze. Dok sa druge strane morate biti spremne na rizik i na ono što možete zateći na njegovom profilu.

Predosti i mane koje će vam doneti uhođenje bivšeg dečka:

  1. Možda možete dobiti drugu šansu za ljubav

Veoma je važan tajming i njegov trenutni status veze. Ako je on slobodan, velika je šansa da se pomirite. Pomirenje ponekad može da bude uvertira u vezu koja je uspešnija od prethodne.

  1. Njegova slika sa drugom devojkom

Ako na ovo naletite, stalno će vam biti pred očima i stalno ćete se upoređivati aa njom. I pored svih njenih mana, koje su i oku vidljive, zavidećete joj. Jer, ona je sa njim.

  1. Namerno postavljanje sadržaja koji vas povređuju

On želi da kod vas izazove bes i ljubomoru, ali ne nasedajte na sajber provokacije. Trudite se da ih ignorišete i pustite ga da ide svojim putem.

  1. Rizik da uđete u neku vrstu kombinacije

To je jako klizav teren i vrrlo lako se možete okliznuti i započeti aferu sa njim. Pomešana osećanja, lepe uspomene i dobra stara vremena mogu vas vratiti tamo gde ne želite da budete.

  1. Tvoje srce se može ponovo slomiti

Verujte, ovaj put će mu sigurno trebati više vremena da zaraste. „Ne valja krpiti haljinu a kamoli ljubav.“ Meša Selimović

Nastavite dalje, bivši i treba da ostane bivši.

 

Ako ste pažljivo pročitali tekst možete uočiti da postoji više mana, nego prednosti, uhođenja bivseg dečka.Pokušajte svoja osećanja staviti na stand by režim. Ako to već uradite, shvatite uhođenje kao rizičnu igru u kojoj vi imate „ništa’’ , pritom ništa ne gubite već možete samo dobiti. Sami odlučite da li se želite kockati vlastitim osećanjima.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ