LIFESTYLE     03.04.2017.

5 načina da vas primeti i zaljubi se

Umetnost zavođenja je  jedna od najstarijih umetnosti, ali i nakon toliko vremena, jedna je od najaktuelnijih. Čini se da postoji otkako postoje muškarci i žene. Vrlo je verovatno da svi u sebi krijemo to umeće, ali definitivno ne znamo svi da ga pronađemo i upotrebimo. Ima onih žena koje su primetne raščupane, u trenerci, nedeljljom ujutru kada idu u radnju. I u takvom izdanju, nešto zrači iz njih što niko ne može da ignoriše. Sa druge strane su žene koje ne dolaze do izražaja ni u najskupljim krpicama svetskih dizajnera, posle par sati provedenih u kozmetičkom salonu. Treba voditi računa o kompletnom izgledu, naravno, ali presudno je ono što imamo u sebi i čime zračimo. Zato žene greše kada traže savete jedna od druge, jer nas niko ne poznaje bolje od nas samih. Svaka žena je posebna i drugačija i to treba da okrene u svoju korist. Ali postoji par stvari na koje nijedna muška osoba ne ostaje imuna i kad tome dodate svoju specifičnost, osvajate bez pogovora. Mi vam te stvari sada predlažemo, a na vama je da ih usvojite i budete femme fatale.

 

  • BUDITE SVOJE

 Kao što smo rekle, posebnost je ono što nas sve razlikuje. Nemojte slepo pratiti trendove jer ne mora značiti da je nešto što je trenutno moderno pogodno za vas. Na primer, možda se sada nosi kratka, talasasta kosa, ali ona ne odgovara obliku vašeg lica. U tom smislu, gledajte da sve prilagodite svom izgledu i karakteru. Ako je sada prihvatljivo bahato ponašanje, nekultura i bezobrazluk, ne znači da i vi treba tako da se ponašate. Ne dajte da vaša ličnost trpi zbog nečeg što je prolazno, šta god to bilo. Ako budete svoje, privući ćete baš ono što želite. Bez greške. Kome se svidite takve kakve jeste, on je pravi. U moru isfoliranih i izveštačenih devojaka, u svakom smislu, budite ona koja svojom prirodnošću i harizmom napušta svaki kalup.

  • BUDITE NASMEJANE

 Osmeh je, kako kažu, jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari. Smejte  se kad god i gde god možete. Pošaljite osmeh nebu, zemlji, prolazniku, prodavačici, deci na igralištu, kolegama, nadređenima, svima. Osmehom možete otvoriti zatvoreno, izlečiti bolesno, usrećiti nesrećno, osvetlititi mrak. I dobre i loše stvari prihvatajte nasmejani. To je pola posla. On je vasa pobeda. Ne treba nam još jedna u nizu namrštena i napućena  žena, koja ostavlja utisak iskompleksirane osobe. Muškarcima treba cvetić koje će svako jutro iznova negovati i diviti se njegovoj svežini, vedrini i lepoti. Odbija ih mrštenje i svaka druga vrsta poziranja. Sijajte i uživajte u pogledima

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ