LEPOTA&ZDRAVLJE     11.05.2017.

3 kg manje uz laku dijetu

Kao neko ko mrzi dijete, različite režime ishrane i odricanje  jako mi je teško bilo da nadjem adekvatnu dijetu. Damama koje se bore sa kilogramima je važno da pronadju neku njima odgovarajuċu. Kako nam je leto bliže misli o kilogramima sve se češċe vrte u glavi. Vaše telo ne mora biti savršeno izvajano da biste vi bile zadovoljne. Medjutim ako ste ipak rešile da iz borbe izmedju vaših zelja i dosadnih viškova izadjete kao pobednice onda imamo preporuku za vas.  Dijeta mora da traje najmanje četiri dana. Mnogi svetski poznati nutricionisti preporučuju ovaj režim ishrane. Dobra i olakšavajuća strana jeste to što ćete i dalje moći sve da jedete. Samo je pitanje kada kakvu hranu konzumirate. Vaš organizam ima potrebu za skoro svom hranom.

Jako je važna količina hrane koje pojedete ali u ovoj ishrani ne postoji posebno ograničenje. Ljudsko telo ne bi moglo da funkcioniše bez  proteina, skroba, ugljenih hidrata i naravno vitamina. Zbog toga ćete sve to jesti a kilogrami će  nestajati. Prvi dan podrazumeva proteine. U tabeli smo vam prikazali i šta konkretno možete da jedete. Jaja, mlečni proizvodi, meso ili riba rezervisani su za prvi dan. Zatim skrob. Napunite zamrzivač svim povrćem. Kukuruz, pasulj, grašak, boranija. Nije teško sa obzirom da mnogo toga možete napraviti od ovog povrća. Mnogima omiljeni i nama ljubiteljima slatkiša najlakši dan je treći. Vreme je za tortu, sladoled, kifle i testeninu.

Možda će vam ovaj dan doći kao mala pauza.  Jako često pri dijetama počne da nam opada kosa, peruta se koža ili se prehladimo. Nedostatak vitamina je krivac za to. Da bi izbegli to nutricionisti su u ovu dijetu uvrstili i vitaminski dan. Voće i povrće. Možete da jedete i sveže ali i sušeno voće. Badem, orah, lešnik, sve to se jede četvrtog dana. Jako je važno da svakog dana pijete 2,5l vode. U pripremi hrane možete koristiti maslinovo ulje I sirće. Doručak vam je uvek isti i on podrazumeva voće. Nemojte propuštati nikako obroke jer je ova hrana važna za vaše telo. Neka vam večera bude najkasnije do 19h.  Nakon završena četiri dana krećete opet iz početka i tako u krug dok ne dodjete do svoje željene kilaže. Već za nedelju dana izgubićete 3kg . Rezultati jako brzo dolaze a pritom nije ni previše rigorozna dijeta. Pokušajte i onda uživajte u letu i željenoj, dugo  očekivanoj kilaži.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ